BIO Kalčki Brokoli imajo močan in rahlo pekoč okus. Brokolijevi kalčki poleg vitaminov in mineralov vsebujejo tudi veliko količino fitokemikalije sulforafana, ki učinkuje...
BIO Kalčki Gorčica imajo zelo pikanten okus in so bogat naravni vir beljakovin, olja, vitaminov in mineralov. Gorčične kalčke uporabljamo kot začimbo v omakah, juhah,...
BIO Kalčki Lucerna so zelo okusni (hrustljavi, mili, sveži). Vsebujejo veliko beljakovin. Med kaljenjem se njihova količina poveča s 35% na 40%. Podvoji se tudi količina...
BIO Kalčki Redkev Daikon imajo izrazito aromatičen ter rahlo pekoč okus. Vsebujejo veliko kalija, kalcija, železa, magnezija, fosforja ter vitamine A, B1, B2 in C. Krepijo...
BIO Kalčki Zeleni mungo fižol imajo hrustljav in svež okus. Bogati so z beljakovinami in škrobom. Ne vsebujejo olja. Med kaljenjem se zelo poveča vsebnost vitaminov:...